Domburg, 6, 7 en 8 april

Met het mooie weer op komst vertrokken zes vaders met hun kinderen op vrijdag 6 april naar Domburg voor de eerste editie van het Vader-Kind weekend. Op zaterdag zouden nog vier vaders met hun kinderen aansluiten. Tien vaders en eenentwintig kinderen……vragen om problemen?

Absoluut niet! Sommige kinderen hadden bij de eerste ontmoeting nog even tijd nodig om te wennen…..is ook best spannend al die papa’s en geen mama’s erbij, maar al snel waren alle kinderen samen aan het spelen. Na de BBQ op vrijdagavond kon er nog even gespeeld worden en rond 21.00 uur gingen bijna alle kinderen naar bed. Tijd voor een goede pot bier voor de papa’s.

Na een keurig verzorgt gezamenlijk ontbijt op zaterdagochtend was het tijd om te zwemmen, alwaar de enige vrouwelijke invloed van het weekend werd ervaren. Heks Eucalypta bleek bij te klussen als badjuffrouw en aangezien Remko het meest op Paulus de Boskabouter lijkt, moest hij het het meest ontgelden. Na het zwemmen was het tijd voor de lunch, waarbij ook de andere vaders en kinderen aansloten. 

Voor de middagactiviteit hadden ome Gillie en ome Tjeerd allerlei soorten fietsen gehuurd en na een flink tochtje kwamen we bij de ‘witte molen’, waar de kinderen naar hartenlust hebben kunnen spelen in een groot outdoor speelparadijs. De papa’s in de zon aan het bier en de kinderen lekker bezig…..meer heeft een mens niet nodig!  Na de pannenkoeken en de fietstocht terug naar onze chalets konden de kinderen nog even spelen om vervolgens allemaal gelijktijdig weer hun bedje in te duiken. Gezien het feit dat ze binnen 5 minuten sliepen, kon worden geconcludeerd dat het een vermoeiende maar o zo leuke  dag was geweest. 

De zondagochtend kende dezelfde invulling als zaterdag, goed ontbijten (gezien de regen dit keer gezellig met z’n allen binnen) en Eucalypta tijdens het zwemmen de kast op jagen. Naar verluid is ze die middag op haar bezem gesprongen en nooit meer gezien in Domburg…1-0 voor RT187! s’ Middags was er een wandeling naar het mistige strand om daar te genieten van een super goede verzorgde lunch. Het moment om afscheid te nemen was toen echt aangebroken…..wat een gaaf weekend en wat jammer dat het nu al afgelopen was!

Gilbert en Tjeerd super bedankt voor de organisatie. Iedereen heeft genoten van het onbezorgde weekend. Mooi dat de kinderen zo leuk met elkaar omgingen (geen één ruzie!) en elkaar beter hebben leren kennen. Hopelijk is met deze eerste editie een nieuwe traditie geboren! 

Categories:

Tags:

Comments are closed