Nuenen, 23 maart 2018

Vrijdag 23 maart was het dan eindelijk zover……de tweede editie van de Pubquiz RT 187. Vele mensen hadden er al naar uitgekeken en met ruim 20 volle tafels kon de strijd losbarsten. En een echte strijd werd het! Schijnbaar worden mensen – en vooral de tafelaars – super fanatiek als ergens ook maar een vleugje competitie in zit.

Zeven vragenrondes, drie pauzes, vele (voornamelijk alcoholische) drankjes en hapjes verder was het winnende team bekend. Waar de tafel ’41 hoopte er vandoor te gaan met de winst, ging deze uiteindelijk op de valreep naar team Notenboom. Dat de organisator van deze fantastische avond aan deze tafel zat, berust geheel op toeval.

Er werd niet alleen gestreden om de eeuwige roem, maar ook geld ingezameld voor de goede doelen – Club Sam en de Brusjesclub. Doordat het winnende team het prijzengeld doneerde aan de goede doelen, werd het geld door de Ronde Tafel  Nuenen verdubbeld. Uiteindelijk is er € 1596,50 opgehaald voor Club Sam en de Brusjesclub! Een zeer geslaagde avond…..hulde aan de organisatie en uiteraard ook aan de Kleine Dommel!

Tot volgend jaar….

 

Categories:

Tags:

Comments are closed