Goede doelen 2023

De goede doelen die wij hebben uitgekozen en in 2023 zullen gaan ondersteunen zijn:

Dwèrs op het ijs

Ook dit jaar helpt de Ronde Tafel Nuenen bij het tot stand komen van Dwèrs op het ijs. Een schaatsbaan die kinderen uit heel Nuenen en omstreken met elkaar verbindt.

Behalve dat de Ronde Tafel een bijdrage levert aan de opbouw en het mogelijk maken van het evenement zelf, hebben we ook 500 tickets beschikbaar gesteld voor minder bedeelde gezinnen. Dit doen we in samenwerking met stichting leergeld. Zo kunnen alle kinderen gezamenlijk gebruik maken van deze schitterende schaatsbaan.

Kindervakantieweek

Het doel van de kindervakantieweek is om een leuke en actieve week met allerlei activiteiten te organiseren voor alle kinderen. Dus ook de kinderen die anders niet op vakantie zouden kunnen gaan.

De Ronde Tafel ondersteunt dit initiatief, dat geheel door vrijwilligers wordt gedragen. We doen dit door bijvoorbeeld de busreis naar een pretpark mogelijk te maken. Ook zorgen we er voor dat de kinderen waarbij de financiële thuissituatie het niet toe zou laten om deel te nemen, geen eigen bijdrage hoeven te betalen. Zo kunnen ze toch mee met deze verbindende vakantieweek.