Eindhoven, 10 april 2018

Al weken werd er gespeculeerd wie het nieuwe bestuur van onze mooie tafel zou gaan worden. Een ere functie welke velen ambiëren, maar voor weinigen is weggelegd. De meest gehoorde combinatie van nieuwe bestuurders was Ron als voorzitter samen met Remko en Wiro aan zijn zijde, maar het verliep totaal anders……

Vanaf kwart over zeven verzamelde zich (oud)tafelaars bij ‘t Klooster in Nuenen, waarna om klokslag half acht taxi’s vertrokken naar een geheime locatie om daar een net zo geheim programma af te werken. Laten we het er maar op houden dat de algemene kennis bij de tafelaars goed is ontwikkeld (bij de één van meer dan de ander) en dat een olifant niet kan springen. 

Om tien uur precies volgde de onthulling van het nieuwe bestuur, na een werveldende show werd Joris Vugts bekend gemaakt als nieuwe voorzitter van de RT187, met Stan Notenboom als secretaris en Rob Tielemans als penningmeester. Een illuster trio die de scepter zal zwaaien en ons dit jaar door de krochten der duisternis zal leiden!

Nieuw bestuur succes met deze uitdaging en uiteraard willen we het oude bestuur bedanken voor hun tomeloze inzet afgelopen jaar; Rob, Stan en Jasper chapeau! 

Met de installatie van het nieuwe bestuur nemen we ook afscheid van drie memorabele tafelaars; Willem, Gilbert en Coen. Veel plezier en succes bij club 41! 

Categories:

Tags:

Comments are closed