Eén van de belangrijkste projecten waarmee de leden van de Ronde Tafel Nuenen geld inzamelen voor de goede doelen, is met de verkoop van champagne. Gezamenlijk wordt een hoeveelheid flessen ingekocht, die door de leden in hun netwerk worden verkocht. De opbrengsten hiervan, worden gestort aan de geselecteerde goede doelen.

Om de beste kwaliteit en prijs te garanderen, werkt de ronde tafel Nuenen met een vaste huisleverancier, namelijk G. Gruet & Fils.

De champagne van G. Gruet & Fils is een mousserende wijn van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. In de kritische wijngids ‘Guide Hachette du Vins’ is deze champagne met een zeer goede waardering terug te vinden. Dat mag ook wel, het is namelijk één van de grootste leveranciers van ‘stille wijnen’ aan topchampagnemerken zoals Moët & Chandon. 

G. Gruet & Fils is een wijncoöperatie met wijnvelden rond Belthon, in het zuiden van de champagnestreek. Door de unieke ligging heeft dit wijnhuis de beschikking over druiven van zeer goede kwaliteit. Onder hun eigen merk maakt G. Gruet & Fils ongeveer 50.000 flessen champagne per jaar. Door onze bijzondere relatie met deze coöperatie hebben wij wederom een gedeelte van deze flessen kunnen reserveren.

De champagne smaakt uitstekend als aperitief en is natuurlijk onmisbaar om het oude jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar mee te verwelkomen. Champagne is dan ook een echt feestelijke wijn, die bij de feestdagen niet mag ontbreken. Dit maakt de champagne ook een ideaal relatiegeschenk, zowel voor klanten, partners, leveranciers als eigen medewerkers. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om bij de jaarwisseling een fles champagne aan hun personeel of zakelijke relaties te schenken. Hierbij moet zeker opgemerkt worden dat juist het ondersteunen van een goed doel als extra positief ervaren wordt.