Eindhoven, 13 maart 2018

Vandaag was het de beurt aan Coen, zijn allerlaatste thuisavond. Oorspronkelijk was het plan om te gaan sloepvaren in Amsterdam, maar op het allerlaatste moment werd dit plan gewijzigd en moesten we verzamelen aan de Vijfkamplaan 18…….Hezemans Indoor Karting!

Op uitnodiging van Coen was ook Mike Barten aanwezig. Deze professionele coureur had mooie verhalen over racen en gaf nog wat laatste tips & tricks. Daarna was het tijd voor het echte werk. Eerst een vrije training, daarna de kwalificatie en tot slot de race. Al na de training was duidelijk dat de Nuenense Tafelaars niet waren gekomen om recreatief rondjes te rijden. Met het nodige fanatisme werden serieuze tijden neergezet. Ook tijdens de kwalificatie ging het er vol op en werden de rondetijden nog eens aangescherpt. Voor de finale race moesten twee wanna be Max Verstappens helaas al afhaken. Met Mike startend vanuit de laatste positie kon de race beginnen. Olaf ‘kiek um goan’ Schoofs had tijdens de training en kwalificatie al bewezen dat hij de snelste niet-professionele racer was en reed tijdens de finale vanaf moment één onverstoorbaar zijn rondjes. Na 8 minuten was hij dan ook de terechte winnaar. Mike de uiteindelijke nummer 2 was niet instaat om binnen deze tijd Olaf te passeren. Nummer drie werd Wiro ‘de beuker’ Viergever, die liet zien dat rondjes rijden en races niet hetzelfde is. 

Na de prijsuitreiking werd iedereen door Coen verrast met een heerlijke fles Limonsecco van Black & Bianco, we zijn tenslotte allemaal winnaars :-). Met een welverdiend biertje werd de race grondig geëvalueerd, waarna iedereen vol gas en met piepende banden het parkeerterrein verliet. Een zeer geslaagde thuisavond….Coen bedankt!

Categories:

Tags:

Comments are closed