Dinsdag 25 augustus was een memorabele dag. Maar liefst 2 nieuwe leden werden na een zenuwslopend vragenvuur door de nieuwe leden commissie benoemd als Tafelaars.

Er stond deze avond veel op het spel: enerzijds wilden de aspiranten toetreden tot het illustere gezelschap van de Ronde Tafelaars 187 te Nuenen. Anderzijds zou degene die het laatst benoemd werd de twijfelachtige eer krijgen om de klompen en het relikwie bij zich te dragen tot er een nieuwe lid benoemd wordt.

Vanaf het begin was al duidelijk dat de ene barvader zijn aspirant beter voorbereid had dan de ander. Ricardo haperde nog enigszins bij de datum van de oprichting van de Ronde Tafel wat uiteraard leidde tot een strafatje, maar nam daarna een forse voorsprong op zijn concurrent.

Benjamin verzaakte om revanche te nemen door de eerste dinsdag als vaste tafelavond te benoemen waarna de jenever rijkelijk vloeide.

Gelukkig was de nieuwe leden commissie deze avond positief gestemd en adviseerde om beide leden te benoemen tot Tafelaar, waarna onze voorzitter met trots aan beide heren de das en de pin uitreikte.

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed