Ronde tafel Nuenen (RT 187) deelt cheque uit van € 7500,00!

Op dinsdag 24 mei jl. was de gebruikelijke maandvergadering van RT 187. Deze avond stond met name in het teken van de overhandiging van de Cheque van maar liefst € 7500,00 die dit jaar geschonken werd aan het Ronald McDonald huis in Veldhoven.
De leden van RT 187 hadden het voor elkaar gekregen om dit jaar 350 dozen a 6 flessen champagne te verkopen aan relaties en liefhebbers van deze heerlijke drank. De zelf ingekochte Champagne uit Reims (overigens al jaren hetzelfde champagnehuis) werd ook dit jaar middels een bezoek van de leden getest en ingekocht.
Nog nooit was er zoveel champagne verkocht als dit jaar. Wendy van den Akker van het Veldhovense Ronald McDonald huis was dan ook blij verrast met deze grote cheque. Het Ronald McDonald huis is voor ouders met een ernstig ziek kind. Ouders kunnen tijdens het verblijf van het kind in een ziekenhuis in het Ronald Mcdonald huis verblijven om zo dicht bij hun kind te mogen zijn. Ouders betalen hiervoor een kleine bijdrage per nacht. De overige kosten worden gesponsord en natuurlijk door dit soort initiatieven zoals RT 187 deze heeft geïnitieerd.
Voorzitter Bart van Nuenen was samen met zijn mede bestuurders trots op zijn mannen en hij hoopt deze doelstelling volgend jaar weer opnieuw te overtreffen!
Wilt u uw vrienden, familie en bekenden ook een heerlijk glas champagne serveren. Reserveer dan nu alvast uw flessen. Volgend jaar hopen wij met de opbrengt wederom een goed doel te kunnen steunen.
Ga naar de website van RT 187, http://www.rt187.nl/champagneproject/

Categories:

Tags:

Comments are closed