Geldrop, 12 maart 2019

We hebben de archieven er op na geslagen tot aan de oprichting van de Ronde Tafel Nuenen, maar nergens hebben we kunnen vinden of het ooit was voorgekomen dat een net geïnaugureerd tafelaar, direct een thuisavond organiseerde. Bij deze kunnen we dus stellen dat onze Bob geschiedenis heeft geschreven!

Bob had ons uitgenodigd bij zijn nieuwe pand aan de Spaarpot in Geldrop, waar hij op korte termijn zijn bedrijf Bolution (licht & geluid) naar toe wil verhuizen. Dat op korte termijn wordt nog een hele uitdaging gezien de drukte én de werkzaamheden die nog aan het pand moeten gebeuren. Bob heeft er echter alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Vol passie vertelt hij over zijn bedrijf, de groeiambities, klantbeleving, de markt, marges, concurrenten, Aziatische leveranciers (incl. gebruiken) en vooral ook over kwaliteit. Duidelijk wordt dat Bob ‘in control’ wil zijn….het moet goed zijn én Bob bepaalt wat goed is!

Dat de tafelaars ook onderdeel waren van de kwaliteitskeuring, werd pas duidelijk toen Bob ons allen uitnodigde op een tussenverdieping – naar later bleek – om de sterkte van de constructie te testen. Buiten deze bedenkelijke actie, was er erg veel interesse vanuit de tafelaars. Veel vragen werden op Bob afgevuurd, wat vaak leidde tot leuke discussies.

Al met al een leuke en leerzame avond. Bob bedankt voor jouw verhaal, het bier en de nootjes. Succes met de drukke werkzaamheden komende periode en met de opening van het nieuwe pand zijn we er weer bij!

Categories:

Tags:

Comments are closed