Zet vrijdag 22 maart maar in de agenda…..deze dag gaat de boeken in als derde editie van de befaamde RT187 Pubquiz! 

Aan deze quiz kunnen maximaal 50 teams tussen de 4 en 6 personen meedoen, dus wees er snel bij! De eerste twee edities waren krankzinnig! Wil je eeuwige roem, zorg dan dat jouw team eerste wordt in deze quiz der quizzen! Vrijdag 22 maart gaan de deelnemende teams met elkaar de strijd aan op een avond vol passie en plezier.sdfsafasdf

 

 

Vorig jaar heeft het team van Notenboom Business School de eeuwige roem gewonnen. Het was een zeer spannende strijd, maar in het laatste blok wisten ze toch de winst naar zich toe te trekken. Dit is uiteraard hét verhaal waarvan je kleinkinderen gaan vragen: ‘opa/oma, vertel nog eens hoe jullie de pubquiz van de RT187 hebben gewonnen’. Volgens het winnende team was dit de mooiste dag van hun leven…..

 

Uiteraard gaat het deze avond niet alleen om de eer en vooral gezelligheid, maar wordt met de opbrengsten het volgende goede doel ondersteund:

Kindervakantieweek Nuenen – www.kvwnuenen.nl

Het doel van de kindervakantieweek is om een leuke week met allerlei activiteiten te organiseren voor de kinderen van Nuenen en omstreken. Deze week is zowel leuk voor de kinderen als voor de vrijwilligers en het is een week waar veel mensen het hele jaar naar uitkijken.

Kinderen en jongeren worden bij elkaar gebracht door de kindervakantieweek. Tevens is het doel om kinderen te laten inzien dat vrijwilligerswerk ontzettend leuk kan zijn. Er ontstaan tijdens de kindervakantieweek nieuwe vriendschappen en contacten, zowel voor de kinderen als voor de vrijwilligers.

Dus zorg dat u erbij bent en deel uitmaakt van dit stukje vaderlandse geschiedenis!

  • Inschrijfgeld 4 pers. € 200,- / 5 pers. € 250,- / 6 pers. € 300,-
  • Inclusief borrelhapjes en drank (bier/fris/wijn)
  • Ontvangst 20:30 uur / start 21:00 uur / einde ca. 00:00 uur
  • Locatie: Restaurant D’n Kleine Dommel

Inschrijven kan per mail: cm@notenboom.nl