Portfolio Details

Speeltuin de Kievit

Veilig spelen in hartje Nuenen

De speeltuin de Kievit is gelegen in het hartje van Nuenen en biedt voor jong en oud een veilige omgeving om relaxed te genieten. Omdat de speeltuin zo overzichtelijk is, kunnen (groot-)ouders op hun gemak, genietend van een drankje of een ijsje op het terras hun kinderen in de gaten houden. Onderstussen kunnen de kinderen genieten van uiteenlopende speeltoestellen. Voor de allerkleinsten is er een zandbak, twee kleine glijbaantjes, wipkippen en een babyschommel. Voor de groteren is er een vogelnestschommel, een heeeele hoge glijbaan, een trapveldje, een draadklimcircus, trampolines, een klimwand en nog veel meer.

De speeltuin heeft een groot buitenzwembad, een gezellig terras en een chalet wat gehuurd kan worden voor kinderfeestjes. Daarnaast biedt de Kievit de mogelijkheid om ‘s avonds een familiefeest, een buurt barbeque of op maat gemaakte activiteiten te organiseren.

Om de toegankelijkheid van de speeltuin zo hoog mogelijk te houden, wordt zo veel mogelijk gewerkt met vrijwilligers en steun van gemeente, bedrijven en service organisaties als de Nederlandsche Tafelronde. Gezien de gemiddelde leeftijd, de levensfase en de gezinssituatie van de gemiddelde Nuenense Tafelaar is de speeltuin een bekende plek voor de Nederlandsche Tafelronde 187 en hun kinderen.

De Tafelronde 187 steunt de speeltuin de Kievit zowel financieel als in mankracht.

Featured Work