Portfolio Details

Make a Memory

Een dierbare herinnering

Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving en verzorgingshuizen. Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van de stichting.

Vakkundig vervaardigde foto’s bieden in een later stadium een mooie herinnering. Veelal bieden de foto’s ook troost bij de verwerking van verdriet. Stichting Make a Memory verzorgt graag deze steun in waarschijnlijk de moeilijkste periode uit een mensenleven. Ouders verdienen deze steun. Uitsluitend gekwalificeerde fotografen worden ingezet ter realisatie van werkelijk professionele foto’s. Foto’s die recht doen aan de baby / het kind. Een herinnering aan een dierbare dient toch vooral een mooie herinnering te zijn?!

De Stichting Make a Memory steunen we met sportieve, persoonlijke inzet en financiele middelen. De Stichting heeft een loodzware sponsor fietstocht georganiseerd; het beklimmen van de Mount Ventoux. Diverse tafelaars van de Nuenense Tafelronde gaan meedoen. Door de financiele baten van deze tocht, maar ook door de (media) aandacht die de stichting hoopt te krijgen, kan zij verder groeien en professionaliseren.

Featured Work