Over ons

De Nederlansche Tafelronde 187

Onder de rook van het landelijke high tech kenniscentrum Eindhoven, in het prachtige, groene Nuenen, is in 1997 de Nederlansche Tafelronde 187 erkend. Met veel plezier en inzet zetten de leden van ‘de Tafel 187’ zich in om zowel op plaatselijk, regionaal, landelijk en zelfs internationaal niveau goede doelen te steunen. Dat doen wij door zelf de handen uit de mouwen te steken, door het inzetten van onze kennis, kunde en netwerken en door het uitvoeren van ludieke, interessante, sportieve, aansprekende en winstgevende projecten om deze financiele middelen vervolgens weer aan te wenden voor uiteenlopende goede doelen.

Leden

Met 17 ondernemende, gedreven, actieve leden en diverse aspirant leden combineren we de diverse projecten voor verschillende goede doelen met gezellige en leerzame bijeenkomsten en formele vergaderingen, waarbij we met elkaar lekker tafelen in Nuenen.

Champagneproject – De Goede Doelen

Onze goede doelen dit jaar zijn Stichting Leergeld en de Stichting Vrienden van St. John’s.

Onder het motto “Alle kinderen mogen meedoen. Dat vindt u toch ook?”, probeert de Stichting Leergeld Nuenen kinderen, die leven op de armoedegrens, te laten deelnemen aan sociale activiteiten. Ieder kind moet kunnen meedoen aan werkweken, excursies, schoolkampen, sportclubs of creatieve en muzikalevorming.

De stichting Vrienden van St. John’s heeft als doelstelling het bevorderen van onderwijsmogelijkheden, opvang van kansarme kinderen en verbetering van de gezondheidszorg in de Mzuzu regio in Malawi, Afrika.

http://www.leergeldnuenen.nl

http://www.vriendenvanstjohns.nl

Met uw bijdrage maakt u niet alleen goede sier bij uw relaties, maar steunt u ook een national én lokaal goed doel.

Ook dit jaar rekenen we op steun vanuit alle hoeken. Uw steun is dan ook van harte welkom. We hopen, samen met uw hulp, een mooie donatie aan een goed doel te doen. We danken u op voorhand voor uw bestelling en wensen u een bruisend nieuw jaar!

Doelstellingen van de Nederlandsche Tafelronde

(artikel 6 van de statuten)
De Tafelronde, rekening houdende met en eerbiedigende iedere godsdienstige en levensbeschouwelijke overtuiging stelt zich ten doel:
1. Het verschaffen van inzicht in de wijze waarop anderen zich, zowel persoonlijk als in beroep, ontplooien en het stimuleren van de leden bij de ontwikkeling van hun eigen persoonlijkheid;
2. Het versterken bij haar leden van het besef, dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen;
3. Het bevorderen van onderlinge vriendschap en wederzijds begrip bij haar leden;
4. Het bevorderen van internationale vriendschap, samenwerking en begrip.