Champagneproject 2017

Onze goede doelen van het Champagne Project voor 2017 zijn  Stichting Leergeld en de Stichting Vrienden van St. John’s.

Onder het motto “Alle kinderen mogen meedoen. Dat vindt u toch ook?”, probeert de Stichting Leergeld Nuenen kinderen, die leven op de armoedegrens, te laten deelnemen aan sociale activiteiten. Ieder kind moet kunnen meedoen aan werkweken, excursies, schoolkampen, sportclubs of creatieve en muzikale vorming.

De stichting Vrienden van St. John’s heeft als doelstelling het bevorderen van onderwijsmogelijkheden, opvang van kansarme kinderen en verbetering van de gezondheidszorg in de Mzuzu regio in Malawi, Afrika.

http://www.leergeldnuenen.nl

http://www.vriendenvanstjohns.nl

Als Nederlandsche Ronde Tafel 187 te Nuenen dragen wij goede doelen een warm hart toe.  U kunt ons daarbij ondersteunen door onze Champagne te bestellen.

Praktische informatie:

  • Prijs: 24,00 euro per fles (144,00 euro per doos van 6 flessen)
  • Betaling: geschiedt per bank aan een stichting. U ontvangt van ons een factuur.
  • Levering: wij leveren de champagne in overleg bij u af eind november / begin december.

De champagne van G. Gruet & Fils is een mousserende wijn van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. In de kritische wijngids ‘Guide Hachette du Vins’ is deze champagne met een zeer
goede waardering terug te vinden.

G. Gruet & Fils is een wijncoöperatie met wijnvelden rond Bethon, in het zuiden van de champagnestreek. Door de unieke ligging heeft dit wijnhuis de beschikking over zeer goede kwaliteit
druiven. De organisatie is grootste leverancier van ‘stille wijnen’ aan Moët & Chandon. Onder hun eigen merk maakt G. Gruet & Fils ongeveer 50.000 flessen champagne per jaar, van de beste kwaliteit. Door onze bijzondere relatie met deze coöperatie hebben wij wederom een gedeelte van deze flessen kunnen reserveren.

Bestel NU!

Naam

Email

Telefoonnummer

Aantal dozen (à € 144,00 per doos)

Na uw bestelling nemen wij altijd persoonlijk contact met u op voor een afspraak.

Fantastische champagne voor een scherpe prijs èn ondersteuning van het goede doel


G_Gruet_Fils_Grand_Reserve_Brut_ChampagneDe RoundTable is een internationale serviceorganisatie, een groep ondernemende mensen die zich wil inzetten voor de minder bedeelden in onze maatschappij. De Nederlandsche Tafelronde 187 van Nuenen (www.rt187.nl) zet zich in voor kleinschalige lokale projecten en ondersteunt nationale en zelfs internationale initiatieven om onze medemens te helpen. Wij doen dit door zelf de handen uit de mouwen te steken, maar ook door middel van speciale projecten waarmee we fondsen werven voor lokale, nationale en internationale goede doelen.

Een van de speciale projecten van de Nederlandsche Tafelronde 187 is het ‘Champagne Project’. In 2017 vertrekken we voor de negentiende keer naar de champagne streek om daar bij “onze huisleverancier”, het huis G.Gruet & Fils, champagne in grote hoeveelheid en tegen gereduceerd tarief in te kopen. Deze champagne verkopen we in Nederland, waarbij de winst aangewend wordt ten behoeve van de goede doelen van de Nederlandsche Tafelronde 187.

De champagne van G. Gruet & Fils is van uitstekende kwaliteit. Dat mag ook wel; het is een van de grootste leveranciers van ‘stille wijnen’ aan topchampagnemerken zoals Moët & Chandon. De champagne smaakt uitstekend als aperitief en is natuurlijk onmisbaar om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen. Champagne is dan ook een echt feestelijke wijn, die bij de feestdagen aan het eind van het jaar niet mag ontbreken. Dit maakt de champagne ook een ideaal relatiegeschenk, zowel voor klanten, partners, leveranciers als eigen medewerkers. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor bij de jaarwisseling een fles champagne aan hun personeel en hun zakelijke relaties te schenken. Hierbij moet zeker opgemerkt worden dat juist het ondersteunen van een goed doel als extra positief ervaren wordt.