Blog

Interpolis Glashelder

Tilburg, 13 juni 2017

Voor de ‘thuisavond’ van Joost Tijmstra werden we allen uitgenodigd om naar het hoofdkantoor van Interpolis in Tilburg te komen. Onder bezielende leiding van Anita Winters kregen we een tour door het pand. Met veel enthousiasme vertelde zij over het ‘nieuwe werken’-concept en hoe dat 21 jaar (!!) geleden bij Interpolis werd geïntroduceerd. Gaaf om te zien dat iets dat zo lang geleden is ingevoerd nog steeds voldoet aan de eisen van de moderne tijd, waarbij het pand verrassend, mooi en open is ingericht. Interpolis was in die dagen haar tijd ver vooruit.

In de hiërogliefenkamer liet Joost vervolgens zien wat hij in het dagelijks leven doet. Met passie en trots vertelde hij over Interpolis en zijn rol (Manager Segmentmanagement & Expertise). We konden merken dat hij daar op zijn plek zit en voldoende mogelijkheden ziet voor de toekomst.

Uiteraard geheel in RT stijl werd de avond afgesloten met een klein drankje bij ons favoriete café in Nuenen. Al met al een mooie thuisavond!

“Terug in de tijd” bij de tafelavond van Willem

11 oktober jl. waren wij te gast in het nieuwe stulpje van de familie Maathuis. Althans “nieuw” na een korte presentatie van wat het gaat worden, waren we in ieder geval erg onder de indruk. Dit tafel bezoek had het gevoel van “back to the basic” wat voor ons bescheiden mannen soms wel eens goed kan zijn. Na de prestatie en de nodige hapjes en drankjes was dit gevoel snel weg!
Naast een indruk te hebben gekregen van het nieuwe huis, kregen we tijdens de geïmproviseerde presentatie (papier aan de muur en in een vloer zittende houding) een presentatie over het werk van Willem bij van den Udenhout. Een mooie organisatie waar Willem o.a. verantwoordelijk is voor de lease tak. Uiteindelijk zijn we met een kleine geleding nog een afzakkertje gaan nemen bij ons geliefde praat café in het mooie Nuenen, overigens op steenworp afstand van het nieuwe huis van Willem, wat toevallig!

Op bezoek bij onze MDL arts

Op 12 juli hebben wij tijdens een thuisavond een bezoek gebracht aan het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Hier werkt een van onze trouwe leden Wouter Curvers als MDL arts. Na een indrukwekkende presentatie met daarin een aantal sprekende afbeeldingen, kregen we een korte rondleiding op de afdeling urologie. Het hoogtepunt (letterlijk) was het bezoek aan de onderzoekskamer, waarbij verschillende slangen die normaliter ingebracht worden voor onderzoek aan ons getoond werden. Na nog een aantal nuttige tips over overmatig alcohol gebruik sloten wij de avond af met een klein biertje.
Wouter bedankt voor deze avond!

Ronde tafel Nuenen (RT 187) deelt cheque uit van € 7500,00!

Ronde tafel Nuenen (RT 187) deelt cheque uit van € 7500,00!

Op dinsdag 24 mei jl. was de gebruikelijke maandvergadering van RT 187. Deze avond stond met name in het teken van de overhandiging van de Cheque van maar liefst € 7500,00 die dit jaar geschonken werd aan het Ronald McDonald huis in Veldhoven.
De leden van RT 187 hadden het voor elkaar gekregen om dit jaar 350 dozen a 6 flessen champagne te verkopen aan relaties en liefhebbers van deze heerlijke drank. De zelf ingekochte Champagne uit Reims (overigens al jaren hetzelfde champagnehuis) werd ook dit jaar middels een bezoek van de leden getest en ingekocht.
Nog nooit was er zoveel champagne verkocht als dit jaar. Wendy van den Akker van het Veldhovense Ronald McDonald huis was dan ook blij verrast met deze grote cheque. Het Ronald McDonald huis is voor ouders met een ernstig ziek kind. Ouders kunnen tijdens het verblijf van het kind in een ziekenhuis in het Ronald Mcdonald huis verblijven om zo dicht bij hun kind te mogen zijn. Ouders betalen hiervoor een kleine bijdrage per nacht. De overige kosten worden gesponsord en natuurlijk door dit soort initiatieven zoals RT 187 deze heeft geïnitieerd.
Voorzitter Bart van Nuenen was samen met zijn mede bestuurders trots op zijn mannen en hij hoopt deze doelstelling volgend jaar weer opnieuw te overtreffen!
Wilt u uw vrienden, familie en bekenden ook een heerlijk glas champagne serveren. Reserveer dan nu alvast uw flessen. Volgend jaar hopen wij met de opbrengt wederom een goed doel te kunnen steunen.
Ga naar de website van RT 187, http://www.rt187.nl/champagneproject/

Succesvolle tafelavond bij onze tafelaar Joris Vugts

Op 7 juni jl. werden wij ontvangen in het nederige stulpje van onze tafelaar Joris Vugts voor een avondvullende wijnproeverij.
Met een zeer kundige wijnkenner en een beoordelingslijst om de wijnen op smaak en geur te beoordelen werden we verder in het wijnvak gedompeld. Met een stukje brood om de smaak te neutraliseren sloten wij de avond af met een grote lijst aan bestellingen. De wijnvoorlichter was met name verrast door het spelgedrag van sommige tafelaars. We hopen dat de bestellingen in ieder geval op het juiste adres zijn aangekomen!